Cordy Daylite Herbal lagenda

CORDY DAYLITE

“Herba lagenda bagi keluarga Diraja”

Cordy Daylite Herbal lagenda

Cordy Daylite merupakan kapsul tumbuhan daripada Cordyceps terpaten (SIPO ZL 02 1 33562.1), Cordyceps dikenali sebagai “harta legenda Timur.” Sebuah Di China, Cordyceps juga dikenali sebagai “cacing musim sejuk, musim panas rumput” yang dimiliki oleh keluarga kulat. Para ulama Tibet ia disenaraikan sebagai makhluk ‘ajaib “kerana transformasi perasa kitaran hidup. Sejak zaman purba, cordyceps telah digunakan sebagai herba tonik yang membantu menyuburkan buah pinggang, jantung dan meningkatkan kekuatan dalaman. Hasil dari cordyceps adalah terhad kerana ianya mahal dan hanya mampu digunakan oleh keluarga diraja sahaja pada ketika itu. Hari ini, Cordyceps telah terbukti memberi manfaat kepada kesihatan. Lebih daripada 21 ujian klinikal telah dilakukan di seluruh dunia menunjukkan bahawa Cordyceps Cordy daylite ahb baik untuk yang berikut:

Manfaat cordy daylite:

  • Menyelaras sistem imun untuk mengurangkan risiko penyakit.
  • Menggalakkan sistem pernafasan manusia dengan mengatur aktiviti-aktiviti paru-paru.
  • Bertindak sebagai agen anti-tumor atau anti-kanser.
  • Meningkatkan peredaran darah yang baik untuk menyahtoksin dalam badan.
  • Memberi tenaga dan stamina.
  • Hati yang sihat dan fungsi buah pinggang.

Keunikan CORDY DAYLITE:

• Kerjasama dengan teknik bioteknologi dengan Universiti di China.
• Cordyceps berbudaya dipatenkan oleh Perisikan Dunia Property Organization (WIPO: WO2005/058022A1)
• Tinggi kandungan bahan aktif jika dibandingkan dengan cordiceps liar.

CORDYCEPS dikenali sebagai “Lagenda Harta Karun Timur”. Di China, Cordyceps dinamakan “Cacing Musim Sejuk, Rumput Musim Panas” yang tergolong dalam keluarga kulat(cendawan). Transformasi kitar hidup Cordyceps mengikut musim daripada cacing kepada cendawan menjadikannya tercatat sebagai“Makhluk Ajaib” pada ulama Tibet.

Cordy Daylite Herbal lagenda

CORDYCEPS LIAR

Sejak zaman purba, Cordyceps telah dijadikan herba tonik yang membantu menyihatkan buah Pinggang, Hati, Dan Kekuatan Batin. Oleh kerana hasilnya Cordyceps yang terhad dengan musim dan kawasan pergunungan yang tinggi(2000m ke atas), ianya berharga mahal dan hanya digunakan olehKaum Kerabat Diraja.

 

Cordy Daylite Herbal lagenda

Cordy Daylite Herbal lagenda

 

Cara Penggunaan AHB CORDY DAYLITE:

– ambil 1 pil sehari pagi / malam.
– boleh makan terus atau dicampurkan bersama cordy juice / cordy cafe
– bagi pesakit disarankan mengambil berterusan sekurang-kurangnya 6 bulan / di istiharkan oleh doktor bebas dari penyakit dihadapi
Sesuai untuk pengguna yang kehilangan nafsu makan, masalah penuaan, kurang tenaga, keletihan, lemah jantung, lemah paru-paru, lemah buah pinggang, lemah hati, badan bertoksik, stamina, rambut gugur, masalah tidur dan peredaran darah, cordy daylite tangerang.

Sejarah ahb (Asia Herbal Biotech) indonesia

Asia Herbal Biotech didirikan pada bulan Juni 2010, adalah salah satu perusahaan terkemuka Network Marketing di Malaysia yang menawarkan beragam produk inovatif & bio-teknologi untuk bersaing baik di pasar lokal dan internasional.Perusahaan dengan dasar keuangan yang kuat dan modal disetor RM 2 Juta – bersama-sama dengan itu dinamis & kuat pemegang saham yang terdiri dari:

  • Resintech Berhad, Sebuah perusahaan publik yang terdaftar di papan utama Bursa Efek Malaysia.
  • Superaya Corporation Sdn Bhd, Sebuah perusahaan multi nasional yang dipimpin oleh YAM Tengku Baharuddin Ibni Sultan Mahmud, DK.
  • Multimedia Entertainment Sdn Bhd, Sebuah perusahaan multi media terkenal yang memegang Distributor Tunggal (Malaysia & Brunei) untuk semua TVB film Hong Kong.

Asia Herbal Biotech didorong oleh inti dari keberadaan kita, untuk terus bekerja bahu-membahu untuk menciptakan lebih banyak pengusaha sukses dan penyayang, membantu mereka mencapai ketinggian besar memperluas jangkauan mereka melintasi perbatasan.

Kami percaya bahwa setiap rintangan adalah kesempatan untuk menciptakan keajaiban. Ayo bergabung dengan kami dan mari kita bekerja sama untuk menyebarkan keajaiban gaya hidup sehat dan lebih baik di seluruh dunia.

“KAMI BERANI MIMPI, KAMI PEDULI UNTUK BERBAGI”

Berikut sertifikat perusahaan AHB:
Cordy Daylite Herbal lagenda
Cordy Daylite Herbal lagenda

Berikut ini beberapa testimoni CORDY DAYLITE:

HARGA CORDY DAYLITE

Cordy Daylite Herbal lagenda

Rp 700.000,-
per box

 

belum termasuk ongkos kirim
ongkos kirim di sesuaikan kota tujuan

 

Ayo segera dapatkan CORDY DAYLITE dengan cara hubungi konta person di sebelah kanan.

You may also like...

%d bloggers like this: